Select Page

FASE 1:
KAAINEST & KAAIMAN

ONTDEK DE APPARTEMENTEN

KAAIMAN en KAAINEST vormen samen de eerste fase van de ontwikkeling op ZUIDKAAI.

De ontwikkeling kent een gevarieerd aanbod aan duurzame appartementen.

De prijzen starten vanaf € 199.500 (excl. kosten) voor een appartement met 1 slaapkamer. Een appartement met 2 slaapkamers vindt men al vanaf € 264.000 (excl. kosten) en een appartement met 3 slaapkamers is te koop vanaf € 319.000 (excl. kosten).

De inplanting van het project en de hoogwaardige architectuur zorgen voor een prachtig kader, afgeschermd van het verkeer, waardoor alle appartementen kunnen genieten van een groen oase.

Toekomstige fiets en wandelroutes op de site maken het mogelijk om ook in de dichte nabijheid van het project te gaan genieten van de natuur en de rust en maken de omliggende faciliteiten en het centrum van Aalst zeer bereikbaar.

Duurzaamheid en woonkwaliteit zijn voor Odebrecht de topprioriteiten in dit ontwerp. Daarom wordt er uitsluitend gewerkt met hoogstaande materialen en energiezuinige technieken. Zo zijn alle appartementen in het project BEN (Bijna Energie Neutraal) en zal er gewerkt worden met een CO2-neutraal verwarmingssysteem. Dit zorgt ervoor dat de verwarmingskosten beduidend lager zullen liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen. Behalve dit financieel voordeel bieden de BEN appartementen ook een fiscaal voordeel door middel van een korting op de onroerende voorheffing.

Jouw nieuwe thuis ontdekken?

Genieten in ZUIDKAAI

Graag meer informatie? Contacteer ons via het contactformulier.

Adres: Erembodegemstraat 4 – Aalst

Info en verkoop:
T. 053 70 80 90
E. info@zuidkaai.be;

Een realisatie van: